• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquest any 2017 s'han instaurat el Premi Joan Franco, a la millor progressió, i el Premi Jerko Labus, al millor jugador de cada categoria. El Club Rugby Tarragona ha volgut d'aquesta manera retre homenatge a aquests dos Voltors que sempre formaran part de la història del nostre Club.

 

JFRANCOJoan Franco Roca (1967-2014)

Jugador del primer equip sènior des del primer partit dels Voltors l'any 1987 contra el Civil Service Rugby (Chiswick, Hounslow, London, England). Ocupava la posició de clau i tenia el sobrenom de “El mahorí” pel seu esperit lluitador i la seva duresa. Va formar part d’alguna junta directiva i amb el seu entusiasme, també va se un dels impulsors dels Olds Vultures.

 

jerkoJerko Labus (1979-2014)

Jugador del primer equip d’origen serbi. Al seu país natal va jugar amb la selecció nacional i amb els clubs RK Mozzart, Žarkovo RK i RK Partizan; també era membre de la Federació Sèrbia de Rugby. A Tarragona va jugar diverses temporades com a tercera clau i era el capità de l'equip. La potència del seu físic i la seva capacitat de superació i lluita arrossegaven a tot l’equip posant-se’l a l’esquena i aconseguint que tots lluitessin fins a l’últim minut. Ha estat un referent per a tots els jugadors que han tingut l’oportunitat de jugar amb ell.

 

Premi Joan Franco  2017 a la millor progressió

Quim Culubret - sènior,

Magí Virgili - Old Vultures,

Oriol Vives - S18,

Andy Garcia -  S16 

Pol Castel - S14

 

Premi Jerko Labus 2017 al millor jugador 

Agustin García - sènior, 

Jose Antonio Mateu - Old Vultures

Justin Hidalgo - S18,

Silvia Platero - S16

Àngel Domínguez - S14.